21741882_10154659616332251_255587090_o

Det sittende styre i KFU, fra venstre: Magnus, Wiktoria, Angelina, Hanne, Nadwa, og Maren (Ikke tilstede: Camilla og Amalie).

Vi er bindeleddet mellom Kjemisk Institutt og kjemistudentene ved Universitetet i Bergen. Vår oppgave er å ivareta kjemistudentenes rettigheter, og å gjøre studiehverdagen deres bedre. Vi har både faglige og sosiale arrangementer, og holder krasjkurs før eksamen i de største innføringsemnene i kjemi.

Vi er også ansvarlige for labskapene på rom 101, og for tillitsmann-ordningen på laboratoriene.

For øyeblikket består styret av:

Magnus Svensen

Wiktoria Karoline Szapocka
Nestleder

Nadwa Barise
Økonomiansvarlig

Angelina Olsen og Hanne Mauritzen
Arrangementsansvarlige

Amalie Skurtveit
Programstyrerepresentant

Camilla Hallanger og Maren Fuglås
Instituttrådsrepresentanter

Skapordningen

Tar du labfag, er det viktig å skaffe deg et skap. Dette fordi du ikke har lov til å ha med sekk, jakke, og lignende opp på laben.

Skapene befinner seg i rom 0012 og 0013 i underetasjen på Realfagsbygget. For å få deg et skap gjør du følgende:

1. Kjøp deg en hengelås, og heng den på et ledig skap.
  2. Skriv ned navnet ditt, hvilket semester det er og hvilke fag du tar på en lapp, og heng denne på skapdøren.For eksempel:
    Ola Nordmann
    KJEM110
    Høst 2009

Det er viktig at du oppdaterer lappen på skapet ditt hvert semester, ellers risikerer du at vi klipper skapet ditt. Likevel, vi gir beskjed i god tid før skapklippingen, så om du har glemt det, får du tid til å oppdatere lappen på skapet ditt.

Kunne du tenke deg å være med i KFU?

Har du lyst til å kunne påvirke din egen og andre kjemistudenters hverdag ved Universitetet? Blir du med i KFU får du mulighet til nettopp dette! I tillegg får du innblikk i hvordan en studentorganisasjon fungerer, og du får verdifull erfaring. Gjennom KFU kan du være med å arrangere fester og faglige kvelder, og best av alt: du kan bli kjent med mange nye mennesker.

Interessert? Kontakt oss!